Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Catalanii sunt siguri că pot elimina Inter. "Vom da totul pe Camp Nou"

Catalanii sunt siguri că pot elimina Inter. "Vom da totul pe Camp Nou"

Catalanii sunt siguri că pot elimina Inter. "Vom da totul pe Camp Nou"
Sursa foto: pep guardiola
21 Apr 2010   •   17:43

Barcelona a pierdut la un scor categoric turul semifinalei cu Inter Milano, dar catalanii nu se lasă deloc descurajaţi. Atât jucătorii cât şi antrenorul Guardiola spun că abia aşteaptă returul de peste o săptămână şi sunt siguri că diferenţa de două goluri poate fi recuperată pe Camp Nou, în faţa a aproape 100.000 de spectatori catalani.
"O felicit pe Inter, a jucat foarte bine. Am pierdut multe baloane, în faţa unei echipe care nu ne-a lăsat să jucăm uşor. Trebuie să facem mai multe în meciul retur. Nu sunt îngrijorat după această înfrângere. Am câştigat multe puncte în campionat şi am ajuns în semifinalele Ligii Campionilor, ne puteam aştepta şi la o înfrângere. Nu e tocmai ideal să pierzi la o diferenţă mai mare de un gol, însă putem răsturna situaţia în retur.", a precizat antrenorul campioanei Europei.
Jucătorii sunt la fel de siguri că nimic nu s-a decis în tur şi promit fanilor o revanşă pe cinste.
"Golurile primite în acest meci tur ne fac viaţa grea pentru retur. Au fost multe întreruperi ale jocului. Vom da totul în meciul de pe Camp Nou, ştim că va fi foarte dificil, dar ne com concentra şi sperăm să nu dăm greş", a declarat marcatorul Barcelonei de marţi, Pedro.
"S-a văzut la televizor şi se poate demonstra că golul lui Milito a fost din ofsaid, iar Maicon a marcat după un fault asupra lui Messi. Pe noi niciodată nu ne ajută arbitrii, sperăm ca la meciul retur să avem parte de un arbitru imparţial. Vom face tot posibilul pentru a ne califica, suntem capabili să facem asta. Inter a ştiut să ne dejoace planurile, ne cunosc foarte bine şi au dominat meciul. Dar mai sunt 90 de minute de jucat. Lumea trebuie să vină la meciul retur, pe Camp Nou, cu tricourile blaugrana, cu siguranţă o vom scoate la capăt, vom reuşi să ne calificăm", a spus şi fundaşul central Pique.
Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close