Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ce înseamnă să ai numele nepotrivit: Ameninţat cu moartea după Inter - Napoli

Ce înseamnă să ai numele nepotrivit: Ameninţat cu moartea după Inter - Napoli

Ce înseamnă să ai numele nepotrivit: Ameninţat cu moartea după Inter - Napoli
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.T.    |    06 Oct 2011   •   13:23

Un bărbat din Florenţa a aflat ce înseamnă să ai un nume potrivit, după ce arbitrul Gianluca Rocchi a luat o serie de decizii cel puţin discutabile în meciul de Serie A dintre Inter şi Napoli, câştigat de echipa din sudul Italiei cu scorul de 3-0.

Pentru că are acelaşi nume ca şi arbitrul respectivei partide, care, de asemenea, locuieşte în apropiere de Florenţa, bărbatul a primit mai multe ameninţări cu moartea.

Nu este prima oară când se întâmplă aşa ceva şi, tocmai din acest motiv, îl urmăresc cu atenţie pe tizul meu pentru a vedea dacă trebuie să mă aştept la telefoane de ameninţare”, a declarat bărbatul de 44 de ani ziarului local Il Tirreno.

Întotdeauna sper că va arbitra bine. În orice caz, nu este deloc plăcut să te sune cineva pentru a-ţi spune că o să te omoare”, a mai spus Rocchi, care locuieşte în apropiere de Florenţa, la Limite sull'Arno.

În timpul întâlnirii Inter - Napoli 0-3, arbitrul Gianluca Rocchi a luat mai multe decizii greşite împotriva echipei la care joacă şi românul Cristi Chivu.

Centralul l-a eliminat uşor pe Joel Obi, a acordat un penalty pentru oaspeţi, deşi faultul a avut loc în afara careului, iar la lovitura de la 11 metri nu a observat că Hugo Campagnaro a intrat în careu înainte de execuţia lui Hamsik, ceea ce l-a ajutat pe fundaşul argentinian să deschidă scorul.


×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close