Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cel mai scump Ferrari din lume ajunge în garajul unui fotbalist de talie internațională. Vezi cum arată "bijuteria" Ferrari

Cel mai scump Ferrari din lume ajunge în garajul unui fotbalist de talie internațională. Vezi cum arată "bijuteria" Ferrari

08 Feb 2016   •   16:33

Starul argentinian Lionel Messi este bănuit că ar fi cumpărătorul celui mai scump Ferrari din lume, vândut la licitație cu 32 milioane de euro, în cadrul Salonului automobilelor clasice de la Paris, informează cotidianul catalan Sport, citat de Agerpres.

Publicația precizează că societatea Proto Organization, al cărei proprietar, Alessandro Proto, a licitat pentru modelul Ferrari 335 S Spider Scaglietti, din anul 1975, a confirmat faptul că Messi este cumpărătorul prețiosului "super-car", achiziționat telefonic de un cumpărător anonim, care ar putea fi chiar jucătorul Barcelonei, conform unui comunicat dat publicității de conglomeratul de societăți condus de omul de afaceri italian.

Conform Proto Organization, portughezul Cristiano Ronaldo ar fi fost interesat, la rândul său, de "bijuteria" Ferrari, condusă de-a lungul timpului de piloți legendari, între care și campionul britanic de Formula 1 Stirling Moss, în Marele Premiu al Cubei din 1998, însă până la urmă câștigător a fost Messi.

Licitația a început de la suma de 20 milioane euro și a ajuns în final la 32 milioane euro, un nou record pentru un automobil.

 

 

×
Subiecte în articol: Lionel Messi
Parteneri
Vouchere de 750 de lei și de 2.000 de lei pentru români! Guvernul anunță noi ajutoare
x close