Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chelsea - Hull City 0-0 şi titlul pare deja o utopie pentru "albaştri"

Chelsea - Hull City 0-0 şi titlul pare deja o utopie pentru "albaştri"

Chelsea - Hull City 0-0 şi titlul pare deja o utopie pentru "albaştri"
Sursa foto: frank lampard si john terry
07 Feb 2009   •   19:32

Supriza din acest sezon de Premier League, Hull City, a dat încă o lovitură grea speranţelor la titlu ale vicecampionilor Chelsea Londra. Meciul disputat sâmbătă pe Stamford Bridge s-a încheiat cu scorul de 0-0, iar trupa lui Luiz Felipe Scolari este tot mai departe de primul loc al clasamentului. Mai mult, Chelsea trebuie să se teamă şi pentru locul calificant în ediţia viitoare de Liga Campionilor, Terry & Compania căzând pe locul patru.
Meciul care ar putea-o duce pe Manchester United la zece puncte de trupa lui Abramovici a înregistrat şi un debut, portughezul Ricardo Quaresma apărând pentru prima oară la Chelsea după împrumutul de la Inter Milano. În poartă, însă, gruparea londoneză nu s-a putut baza pe cel mai bun jucător al său, Petr Cech, accidentat în meciul cu Liverpool. Una dintre figurile cele mai proeminente ale meciului a fost, potrivit eurosport.yahoo.com, chiar noua achiziţie Quaresma. Mijlocaşul a jucat bine, ieşind în evidenţă în exact acelaşi fel ca faimosul său compatriot şi fost coleg de la Sporting Lisabona, Cristiano Ronaldo.
Chelsea a ratat o sumedenie de ocazii, întreaga echipă împrumutând, parcă, lejeritatea pentru care este cunoscut noul venit de la Inter. Acesta, de altfel, şi-a şi creat o ocazie în minutul 20, pe care a ratat-o cu seninătate. John Terry şi Frank Lampard, jucători cu ştate vechi pe Stamford Bridge, l-au scos şi ei în evidenţă pe portarul Matt Duke. Deşi au dominat copios, jucătorii lui Chelsea s-au străduit, conform sursei numite, să îi pună în situaţii clare pe atacanţii Didier Drogba şi Nicolas Anelka, fără sorţi de izbândă totuşi. Meciul s-a terminat, iar Chelsea trebuie să se gândească, deja, la o regândire a obiectivelor din acest sezon care este departe de aşteptările lui patronului şi suporterilor.
Celelalte rezultate de sâmbătă din Anglia:
Blackburn Rovers - Aston Villa: 0-2
Everton - Bolton Wanderers: 3-0
Sunderland - Stoke City: 2-0
West Bromwich Albion - Newcastle United: 2-3
Wigan Athletic - Fulham: 0-0
Foto: www.ifotbal.ro
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Chelsea Londra
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close