Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chelsea învinge Liverpool, 2-0. Doar o minune mai poate duce titlul pe Old Trafford (VIDEO)

Chelsea învinge Liverpool, 2-0. Doar o minune mai poate duce titlul pe Old Trafford (VIDEO)

Chelsea învinge Liverpool, 2-0. Doar o minune mai poate duce titlul pe Old Trafford (VIDEO)
Sursa foto: frank lampard
02 Mai 2010   •   17:43

Echipa de pe Stamford Bridge are toate şansele să câştige, în acest an, cel de-al treilea titlu de campioană din istoria clubului. Chelsea a câştigat pe Anfield Road şi aproape că şi-a asigurat primul loc. Manchester United a câştigat şi ea duminică, împotriva celor de la Sunderland, dar Chelsea are un meci foarte uşor în ultima etapă, împotriva unui Wigan lipsită de griji în acest final de sezon.
Proaspăt eliminată din Europa League de Atletico Madrid, Liverpool a arătat un moral slab în derby-ul cu Chelsea. Didier Drogba a deschis scorul pentru londonezi în minutul 33, după o greşeală îngrozitoare a lui Steven Gerrard. Căpitanul i-a pasat slab lui Reina, iar ivorianul a interceptat, îndeplinind apoi o simplă formalitate. În minutul 54, scorul a devenit 2-0 după ce Frank Lampard a şutat printre picioarele lui Reina. Scorul nu s-a mai schimbat, iar Chelsea poate pune deja şampania la rece.
Rezultatul este unul foarte dezamăgitor pentru Liverpool, întrucât a consemnat eliminarea definitivă a echipei din lupta pentru Liga Campionilor. Nici locul al şaselea, care duce în Europa League, nu pare foarte uşor de obţinut, iar "cormoranii" ar putea privi cupele europene la televizor în sezonul care urmează.
Vezi aici golurile partidei Liverpool - Chelsea.
Manchester United a câştigat partida din deplasare cu Sunderland cu 1-0, singurul gol fiind marcat de Nani în minutul 28.

Antena3.ro



×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close