Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chelsea l-a concediat pe antrenorul Scolari!

Chelsea l-a concediat pe antrenorul Scolari!

Chelsea l-a concediat pe antrenorul Scolari!
Sursa foto: Luiz Felipe Scolari
09 Feb 2009   •   18:37

Clubul londonez Chelsea Londra a dat publicităţii un comunicat prin care a precizat că antrenorului echipei, brazilianul Luiz Felipe Scolari, i-a fost desfăcut contractul semnat în urmă cu doar jumătate de an. Motivul demiterii lui Scolari este, potrivit site-ului Chelsea, acela că s-a dorit păstrarea şanselor pentru competiţia în care echipa este angrenată.
"Conducerea lui Chelsea îi mulţumeşte lui Scolari pentru serviciile aduse echipei. Felipe a adus multe lucruri bune la club şi ne pare foarte rău că nu îşi va putea duce contractul pînă la capăt. Din nefericire, rezultatele nu au fost cele la care am sperat. Pentru a mai păstra şanse la titlu şi la Champions League, am luat hotărârea de a face o schimbare.
Căutările pentru un nou manager au început şi sperăm să anunţăm un înlocuitor în cel mai scurt timp. Până atunci, asistentul Ray Wilkins se va ocupa de prima echipă", se anunţă pe site-ul grupării londoneze.
Postul lui Scolari era în pericol, potrivit presei engleze, de mult timp, având în vedere că echipa avea rol de "spectator" la bătălia pentru primul loc care se dădea între Manchester United şi FC Liverpool. Brazilianul de 60 de ani fusese numit ca antrenor pe Stamford Bridge în vara lui 2008, înlocuindu-l pe israelianul Avram Grant.
Foto: www.telegraph.co.uk
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Chelsea Londra
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close