Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chile. Un jucător l-a strâns pe "central" de gât: Oricum vreau să renunţ la fotbal (VIDEO)

Chile. Un jucător l-a strâns pe "central" de gât: Oricum vreau să renunţ la fotbal (VIDEO)

Chile. Un jucător l-a strâns pe "central" de gât: Oricum vreau să renunţ la fotbal (VIDEO)
19 Iul 2010   •   12:44

Amintindu-ne parcă de ieşirea nervoasă a lui Ionel Ganea la adresa tuşierului Mudura, un jucător paraguayan a fost protagonistul unui episod nebun la partida din liga secundă chiliană dintre Concepcion şi Rangers, din weekend.

Rangers venea la Concepcion după trei înfrângeri consecutive şi de pe penultimul loc în ligă, în timp ce echipa gazdă se afla pe locul trei în clasament. După o primă rerpriză fără gol, Concepcion a deschis scorul prin Vergara în minutul 64.

Zece minute mai târziu a început nebunia, când Rangers a oferit un penalty gazdelor. Arbitrul Marcelo Miranda a repetat prima execuţie transformată de Concepcion, iar al doilea penalty a fost salvat de portarul lui Rangers, însă din nou anulat. Îngrijoraţi, cei de la Concepcion au schimbat executantul şi a treia încercare a fost iar salvată, însă arbitrul i-a ajutat cu o nouă repetare. A patra oară, Hamilton Ricard a înscris golul de 2-0.

În mod evident nervoşi, jucătorii lui Rangers au "explodat" două minute mai târziu, când după un fault dur jumătate de echipă l-a înconjurat pe arbitrul Miranda, iar paraguayanul Jose Pedroso a încercat chiar să îl sugrume pe "fluieraş".

Pedroso a fost eliminat de un arbitru aparent calm şi apoi a fost nevoie de intervenţia colegilor lui pentru a fi scos de pe teren. "Nu îmi pare rău. Înţeleg că voi fi pedepsit şi că nu voi mai juca pentru Rangers sau altă echipă. Intenţionez să renunţ oricum la fotbal. Prefer să trăiesc în pace cu familia mea, în Paraguay", a declarat Pedroso la finalul partidei.

Meciul s-a încheiat cu 3-0, după un nou gol din penalty al lui Hamilton.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Chile fotbal
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close