Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cine este tânăra care a intrat aproape goală pe teren, la meciul dintre Liverpool și Tottenham

Cine este tânăra care a intrat aproape goală pe teren, la meciul dintre Liverpool și Tottenham

Cine este tânăra care a intrat aproape goală pe teren, la meciul dintre Liverpool și Tottenham
02 Iun 2019   •   09:43

Partida din finala Ligii Campionilor disputată aseară între Liverpool și Tottenham, la Madrid a intrat în istorie! În minutul 24 al meciului, o tânără aproape goală a intrat pe teren și a ajuns chiar până în mijlocul terenului, mândră tare de fapta ei. 

Meciul disputat între Liverpool și Tottenham va intra, cu siguranță, în istorie! În minutul 24, o tânără îmbrăcată într-un costum de baie negru, extrem de decupat a reușit să intre pe gazon și să ajungă chiar până în mijlocul terenului. Chiar dacă bodyguarzii au venit imediat pentru a o evacua, blondina nu a părut a fi deranjată deloc de acest lucru. Pe internet, imaginile cu bunăciunea din teren s-au viralizat și toată lumea s-a întrebat cine este aceasta, scrie spynews.ro.

Ei bine, tânăra care a intrat aproape goală pe teren la meciul dintre Liverpool și Tottenham se numește Kinsey Wolansky și este nimeni alta decât iubita unui cunoscut youtuber pe nume Vitaly Zdorovetskiy, om interzis pe stadioanele din Europa după ce a pătruns pe teren la finala Campionatului Mondial din 2014. 

×
Parteneri
Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital
x close