Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Columbia a învins Costa Rica cu 1-0 şi a devenit lider în Grupa A la Copa America

Columbia a învins Costa Rica cu 1-0 şi a devenit lider în Grupa A la Copa America

Columbia a învins Costa Rica cu 1-0 şi a devenit lider în Grupa A la Copa America
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
03 Iul 2011   •   12:28

Naţionala Columbiei a profitat de pasul fals făcut de Argentina în debutul Copei America, doar 1-1 în meciul de deschidere cu Bolivia, şi s-a instalat pe primul loc al Grupei A, după victoria cu 1-0 obţinută în faţa costaricanilor.

 
Unicul gol al partidei desfăşurate la San Salvador de Jujuy a fost marcat de Adrian Ramos în minutul 45, însă adevăratul star al zilei a fost portarul Leonel Moreira, autorul câtorva parade senzaţionale prin care a evitat ca naţionala din Costa Rica să sufere un eşec mult mai clar, mai ales că a evoluat în inferioritate numerică de la mijlocul primei reprize, după eliminarea lui Randall Brenes.
 
Nu am strălucit, am pierdut multe mingi şi am avut dificultăţi în a ataca. Costa Rica nu are jucători cunoscuţi la acest turneu, dar au închis excelent toate spaţiile şi a fost atât de dificil pe cât mă aşteptam. În final, am cerut echipei mele să păstreze rezultatul, pentru că trei puncte sunt totuşi trei puncte”, a declarat la finalul meciului Hernan Dario Gomez, antrenorul columbienilor.
 
Duminică seară vor avea loc meciurile din Grupa B. Brazilia va întâlni Venezuela în La Plata, în timp ce la Santa Fe, Paraguayul va juca împotriva Ecuadorului.

×
Subiecte în articol: Columbia Costa Rica
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close