Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Continuă criza pentru AS Roma: Doar 1-1 acasă cu Siena

Continuă criza pentru AS Roma: Doar 1-1 acasă cu Siena

Continuă criza pentru AS Roma: Doar 1-1 acasă cu Siena
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    23 Sep 2011   •   11:19

La fel ca Inter şi Milan, AS Roma are un start de sezon dezamăgitor. Echipa din capitala Italiei rămâne fără victorie de când a fost preluată de Luis Enrique, joi seară, în ultimul meci din etapa a patra din Serie A, giallorossi remizând pe teren propriu cu nou-promovata Siena, scor 1-1.

 
Cu Lobonţ titular în poartă, romanii au deschis scorul prin Osvaldo în minutul 25, atacantul argentinian împingând în poarta goală şutul ratat al lui Borriello. Gazdele au rezistat cu greu în repriza a doua, iar toscanii au dat lovitura cu doup minute înainte de final, când Vitiello a marcat după ce minge a sărit la el din bară.
 
Cu doar două puncte din primele trei meciuri de campionat, AS Roma se află pe locul 14, în timp ce Siena ocupă poziţia imediat următoare. Tehnicianul lui Totti&co. recunoaşte că este îngrijorat din cauza rezultatelor obţinute de elevii săi.
 
Concluziile mele nu pot fi pozitive. Cred că echipa a făcut tot ceea ce ne aşteptam, mai puţin să rişte pentru a căuta golul. Nu ajungem la finalizare cu atât de mulţi jucători cum îmi doresc. Siena a făcut o repriză secundă interesantă, iar noi am avut probleme la posesie şi să ajungem în careul advers. Sunt îngrijorat din cauza întregii situaţii, dar mai ales din cauza lipsei de încredere a jucătorilor, care poate fi îmbunătăţită doar de rezultate. Rezultate care nu vin”, a declarat Luis Enrigue la finalul meciului de pe Olimpico.
 
De cealaltă parte, antrenorul Sienei nu şi-a ascuns satisfacţia pentru punctul obţinut în Cetatea Eternă. „Sunt fericit pentru rezultat şi evoluţia echipei. Am primit un gol împotriva cursului jocului, dar băieţii au continuat să abordeze corect meciul”, a spus Giuseppe Sannino.

×
Subiecte în articol: Serie A AS Roma Bogdan Lobont
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close