Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Coşmar norvegian pentru Molde, după ce Lillestrom a reuşit cea mai tare revenire a sezonului (VIDEO)

Coşmar norvegian pentru Molde, după ce Lillestrom a reuşit cea mai tare revenire a sezonului (VIDEO)

Coşmar norvegian pentru Molde, după ce Lillestrom a reuşit cea mai tare revenire a sezonului (VIDEO)
09 Iun 2010   •   13:26

Un meci cu adevărat remarcabil s-a disputat weeekendul trecut în prima ligă din Norvegia, când Molde (locul 12) a "reuşit" să cedeze un avantaj de trei goluri în faţa echipei de pe locul 4, Lillestrom, care a înscris toate golurile ei în prelungirile reprizei secunde.

Meciul a început bine pentru gazde şi Djiby Baye Fall a deschis scorul în primul sfert de oră. Apoi, la zece minute după pauză, gazdele au punctat iar prin Aksel Berget Skjolsvik, care a trimis cu capul o centrarea de pe flancul drept. Senegalezul Baye Fall a părut că stabileşte soarta partidei cu 20 de minute înainte de final, ca apoi acţiunile lui Henning Berg să forţeze o revenire incredibilă.

Fostul fundaş de la Liverpool, Frode Kippe a redus din handicap cu capul din centrarea lui Karim Essediri, iar atacantul Tarik Elyounoussi le-a dat emoţii spectatorilor de pe Aker Stadion. Pe finalul prelungirilor, revenirea a fost completată când Anthony Ujah a fructificat o centrare din corner şi ia lăsat plini de uimire pe jucătorii şi fanii echipei gazdă.



Antena3.ro

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close