Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cosmin Contra neagă că ar fi vrut să își bată antrenorul, la Getafe - Barcelona 0-1

Cosmin Contra neagă că ar fi vrut să își bată antrenorul, la Getafe - Barcelona 0-1

Cosmin Contra neagă că ar fi vrut să își bată antrenorul, la Getafe - Barcelona 0-1
20 Apr 2009   •   18:53


Fundașul român Cosmin Contra a fost desemnat ?trompeta meciului? cu Barcelona, pe care Getafe l-a pierdut, scor 0-1, iar presa spaniolă a scris că, în pauza meciului, jucătorul a vrut să îl bată pe antrenorul Victor Munoz, care tocmai îi comunica că o să fie înlocuit.

Conflictul ar fi fost aplanat de colegii de echipă, însă Cosmin Contra, chiar dacă recunoaște că era foarte nervos, neagă că ar fi sărit la bătaie. El a confirmat totuși pentru NewsIn că a avut un conflict verbal cu antrenorul său. "Nu a fost niciun incident. E adevărat că am avut un schimb mai dur de replici când a hotărât să mă înlocuiască, însă doar i-am reproşat schimbarea, pentru că nu greşisem cu nimic. El chiar a dezminţit incidentul azi, într-o conferinţă de presă?, a spus Contra.

Fundașul spune că sunt doar strâmbe băgate înaintea meciului pe care Getafe îl va disputa cu Real Madrid. ?Am o relaţie normală cu el, ca de la jucător la antrenor, dar nu sunt prieten cu el. Asta îmi mai lipsea mie, să mă bat cu antrenorii la final de carieră?, a mai declarat Contra.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cosmin Contra Getafe FC Barcelona
Parteneri
Revolta fermierilor împotriva unui nou sistem antigrindină
x close