Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cristian Chivu, inclus în echipa vedetelor care ratează Cupa Mondială

Cristian Chivu, inclus în echipa vedetelor care ratează Cupa Mondială

Cristian Chivu, inclus în echipa vedetelor care ratează Cupa Mondială
Sursa foto: cristian chivu
06 Mai 2010   •   22:32

Jucătorul lui Inter Milano nu va merge în Africa de Sud cu naţionala României, dar se poate consola cu gândul că a fost ales în echipa celor mai buni jucători care ratează prezenţa la turneul final. Căpitanul echipei naţionale a fost inclus de site-ul www.goal.com, împreună cu alţi zece jucători cu nume, pe lista celor care se pot considera foarte ghinionişti că nu vor vedea Africa în iunie.
"Fundaşul Interului ar fi meritat să simtă emoţia Mondialului încă o dată în carieră. Şi asta pentru că are 30 de ani şi probabil ar fi fost ultima sa şansă", a scris goal.com. Nu putem trece cu vedere greşeala din acest pasaj, totuşi, întrucât Cristian Chivu nu a mai jucat niciodată la Cupa Mondială, ci la două campionate europene.
Echipa jucătorilor care ratează Mondialul african este:
Petr Cech (Cehia) - John O'Shea (Irlanda), Daniel Van Buyten (Belgia), Cristian Chivu (România), Juan Manuel Vargas (Peru) - Luis Antonio Valencia (Ecuador), Darren Fletcher (Scoţia), Miralem Pjanici (Bosnia), Andrei Arşavin (Rusia) - Zlatan Ibrahimovici (Suedia), Emmanuel Adebayor (Togo). Selecţioner: Guus Hiddink (Olanda).
Antena3.ro

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close