Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cupa Spaniei. Sevilla şi Barcelona s-au calificat în sferturile de finală

Cupa Spaniei. Sevilla şi Barcelona s-au calificat în sferturile de finală

Cupa Spaniei. Sevilla şi Barcelona s-au calificat în sferturile de finală
06 Ian 2011   •   11:00

Campioana en-titre Sevilla s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Regelui Spaniei, după ce a învins cu 3-0 Malaga şi a trecut de vecina andaluză cu 8-3 la general.

Tot miercuri, Barcelona şi-a extins seria meciurilor fără înfrângere la 25 de partide, cu două mai puţine decât recordul stabilit în 1973-1974, avansând spre sferturile de finală după 1-1 la Athletic Bilbao. Eric Abidal a înscris primul său gol pentru Barcelona şi abia al doilea al carierei, după ce a împins în poartă pasa lui Messi din minutul 76. Fernando Llorente a egalat în minutul 85, dar Barcelona s-a calificat mai departe în baza golurilor înscrise în deplasare, după ce partida tur s-a încheiat 0-0.

Xavi Hernandez a jucat al 550-lea meci pentru Barcelona, stabilind astfel un record al clubului, întrecându-l pe Miguel Bernando care între 1973 şi 1988 a jucat 549 de partide.

Într-un alt meci al serii, Adrian Lopez a marcat un hat-trick pentru Deportivo La Coruna, care s-a impus cu 3-1 după prelungiri şi a trecut de divizionara secundă Cordoba cu scorul de 4-2 la general.


×
Subiecte în articol: FC Barcelona FC Sevilla
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close