Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Dat dispărut la Milano, Adriano petrecea în mahalaua din Brazilia natală

Dat dispărut la Milano, Adriano petrecea în mahalaua din Brazilia natală

Dat dispărut la Milano, Adriano petrecea în mahalaua din Brazilia natală
Sursa foto: adriano
06 Apr 2009   •   21:31

Atacantul brazilian al lui Inter Milano, Adriano, a revenit la vechile obiceiuri. Fosta mare speranţă a fotbalului brazilian a "comis-o" din nou şi nu s-a prezentat la antrenamentele lui Jose Mourinho, preferând să petreacă pe zor în suburbiile oraşului Rio de Janeiro, unde a crescut. În tot acest timp, clubul, prietenii şi familia nu mai ştiau unde să-l caute.
Atacantul ajuns deja la 27 de ani a fost zărit de poliţia din Rio de Janeiro la o petrecere din zona în care a crescut, iar astfel s-a încheiat misterul care nu îi lăsa pe cei care îl cunosc să stea liniştiţi. Existau, chiar, temeri cum că Adriano ar fi putut fi răpit, din moment ce nu le răspundea la telefon mamei sale şi agentului. Acum, informează channel4.com, jucătorul vorbeşte cu mama şi câţiva prieteni, dar încă refuză să discute cu agentul Gilmar Rinaldi.
Catalogat în lumea fotbalului drept o mare speranţă după ce a fost coleg în atacul Parmei cu românul Adrian Mutu şi a marcat 23 de goluri în 37 de meciuri, atacantul brazilian s-a pierdut încet dar sigur, intrând în clubul petrecăreţilor care pun fotbalul pe planul al doilea, care îi mai include pe Ronaldo sau Robinho.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Inter Milano
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close