Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Derby cu scandal în Bosnia: Un meci a fost abandonat, după ce fanii unei echipe au invadat terenul

Derby cu scandal în Bosnia: Un meci a fost abandonat, după ce fanii unei echipe au invadat terenul

Derby cu scandal în Bosnia: Un meci a fost abandonat, după ce fanii unei echipe au invadat terenul
de M.T.    |    29 Sep 2011   •   10:01

Un derby local din Cupa Bosniei, desfăşurat între cele două mari rivale din Mostar, Velez şi Zrinjski, a fost abandonat, după ce fanii celor din urmă au invadat terenul şi i-au atacat pe jucătorii adverşi.

Totul a pornit de la golul marcat de Rijad Demic, fotbalistul lui Velez sărbătorind reuşita puţin prea aproape de suporterii lui Zrinjki, care au reacţionat extrem de nervos şi au invadat terenul, încercând să le aplice o corecţie jucătorilor rivalei.

Rivalitatea dintre cele două echipe are la bază diviziunea etnică din Mostar, un oraş împărţit între croaţi şi musulmani.

Violenţa nu este ceva nou în fotbalul din Bosnia. Sâmbătă, în meciul de campionat dintre Borac şi Zeljeznicar, fanii primei echipe au invadat terenul şi i-au atacat pe suporterii oaspeţilor cu pietre şi torţe.

În urma acestui incident, federaţia din Bosnia a acordat victoria la masa verde celor de la Zeljeznicar, iar Borac a primit o amendă de 5.000 de euro şi va fi nevoită să joace trei meciuri fără spectatori.

 

×
Subiecte în articol: derby Bosnia
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close