Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Dezamăgire la Liverpool, fericire la Madrid după calificarea lui Atletico în finala Europa League

Dezamăgire la Liverpool, fericire la Madrid după calificarea lui Atletico în finala Europa League

Dezamăgire la Liverpool, fericire la Madrid după calificarea lui Atletico în finala Europa League
Sursa foto: rafa benitez
30 Apr 2010   •   13:45

Calificarea surprinzătoare a lui Atletico Madrid în finala de la Hamburg, de pe 12 mai, i-a lăsat pe tehnicienii celor două echipe cu trăiri diametral opuse. Dacă antrenorul lui Atletico, Sanchez Flores, este plin de mândrie după calificarea obţinută pe Anfield Road, Rafa Benitez nu înţelege cum echipa lui a putut lăsa avantajul avut să-i scape printre degete.
Benitez, care este creditat cu mari şanse să părăsească pe Liverpool în această vară, a rămas cu un gust amar după meciul de joi, care a stabilit eliminarea ?cormoranilor? din Europa.
?Cred că am fost mult timp peste ei şi e mare păcat. Eram într-o situaţie bună şi e dezamăgitor că am primit gol. Au fost periculoşi pe contraatac şi meciul a fost unul foarte spectaculos. Atletico a avut mult dorinţă. Ştiam că au jucători de valoare, dar au şi muncit din greu.?, a recunoscut managerul lui Liverpool pentru site-ul oficial al clubului.
Benitez ştie cum echipa sa a pierdut meciul din mână, cu toate că se afla într-o situaţie favorabilă după golul marcat de Benayoun în minutul 95.
?Ştiam că trebuie să muncit în continuare deoarece ei mai puteau marca. E mare păcat de felul în care au marcat. Avuseseră un contraatac bun, dar să pierdem mingea a fost păcat. A fost un sezon în care totul a mers împotriva noastră, dar jucătorii au făcut multe eforturi şi trebuie să fim mândri de ei. Trebuie să ne concentrăm acum pentru următoarele două jocuri, să face tot ce putem pentru sezonul viitor şi să fim pregătiţi pentru că deja avem prea multe probleme?, a sunat Benitez alarma.
Antrenorul lui Atletico: Era normal să suferim
Tehnicianul de la Atletico Madrid, Quique Sanchez Flores, s-a declarat foarte fericit şi mândru pentru calificarea în finala primei ediţii de Europa League.
"Era imposibil să ne calificăm fără suferinţă, mai ales având în vedere spiritul competitiv de pe Anfield. Sunt extrem de fericit că am ajuns în finală. Sunt foarte mulţumit de efortul acestei echipei. Sunt fericit că ne reprezentăm ţara în finala Ligii Europa. Este o mândrie să fim singura echipă din Spania într-o finală europeană", a declarat Flores în presa spaniolă.
Golurile partidei au fost marcate de Aquilani '44 si Benayoun '95 pentru Liverpool şi, respectiv, Forlan '102 pentru Atletico.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Atletico Madrid Liverpool europa league
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close