Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Didier Deschamps refuză Liverpool şi îşi prelungeşte contractul cu Marseille

Didier Deschamps refuză Liverpool şi îşi prelungeşte contractul cu Marseille

Didier Deschamps refuză Liverpool şi îşi prelungeşte contractul cu Marseille
29 Iun 2010   •   16:00

Antrenorul lui Marseille, Didier Deschamps, a pus capăt speculaţiilor privind viitorul lui după ce şi-a prelungit contractul cu un an, până în iunie 2012. Fostul căpitan al Franţei, care a condus gruparea de pe coasta de sud spre titlu în Ligue 1 sezonul trecut, era dorit la Liverpool pentru a-l înlocui pe Rafael Benitez.

Preşedintele lui Marseille, Jean-Claude Dassier, care a dezvăluit în weekend că a fost contactat de "cormorani" în privinţa lui Deschamps, a declarat pentru site-ul oficial al clubului: "Sunt foarte fericit că Didier Deschamps şi-a prelungit contractul cu un an".

Deschamps, care se află pe Stade Velodrome din 2009, după aventuri la Juventus şi Monaco, a recunoscut că este "flatat" de interesul celor de la Liverpool, dar că doreşte să îşi continue munca la Marseille.

"Nu este o problemă financiară pentru care rămân la OM. După sezonul prin care am trecut încă mai avem mult de muncă. Un mare club s-a interesat de mine. Sunt foarte flatat, dar când încep munca undeva, dacă cer respect jucătorilor mei, măcar prin devotament pot să îi răsplătesc. Vreau să îmi respect angajamentul faţă de club", a spus Deschamps.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Olympique Marseille
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close