Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Dinamo s-a calificat în turul trei preliminar al Europa League, după 5-1 cu Olimpia Bălţi

Dinamo s-a calificat în turul trei preliminar al Europa League, după 5-1 cu Olimpia Bălţi

Dinamo s-a calificat în turul trei preliminar al Europa League, după 5-1 cu Olimpia Bălţi
Sursa foto: Foto: www.fcdinamo.ro
22 Iul 2010   •   22:41

Dinamo Bucureşti s-a calificat, joi, în turul trei preliminar al Europa League, după ce a învins cu 5-1 formaţia moldoveană Olimpia Bălţi. La adăpostul unui 2-0 obţinut în deplasare, "câinii roşii" au început relaxaţi partida de la Bucureşti şi după jumătate de oră deja îşi dublaseră avantajul.

Orlovski a marcat în propria poartă în minutul 4, pentru ca Adrian Cristea să puncteze pentru 2-0 în minutul 31. În minutul min 44 este 3-0 după ce un şut al lui N'doye a fost deviat de un fundaş moldovean. Cătălin Munteanu înscrie al patrulea gol în poarta moldovenilor în minutul 60, după ce a primit o pasă excelentă de la Adrian Cristea. După numai trei minute, scorul se modifică din nou: este 5-0 pentru Dinamo mulţumită lui Torje, care înscrie dintr-un penalty obţinut de Ganea. Adaramolaa înscris golul de onoare pentru moldoveni pe finalul partidei.

În urma acestui rezultat, Dinamo merge în turul trei preliminar unde va da piept cu gruparea Hajduk Split din Croaţia. Partida tur este programată pe 29 iulie la Bucureşti, returul urmând să se dispute o săptămână mai târziu.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Dinamo Bucuresti Dinamo
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close