Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Directorul executiv al ŢSKA Sofia s-a săturat să tot schimbe antrenorul. Dotchev, al cincelea tehnician în 14 luni

Directorul executiv al ŢSKA Sofia s-a săturat să tot schimbe antrenorul. Dotchev, al cincelea tehnician în 14 luni

Directorul executiv al ŢSKA Sofia s-a săturat să tot schimbe antrenorul. Dotchev, al cincelea tehnician în 14 luni
13 Mai 2010   •   13:56

Ventsislav Zhivkov, directorul executiv al clubului ŢSKA Sofia, a declarat că s-a plictisit să tot numească antrenori noi, după ce a anunţat că Pavel Dotchev va fi al cincelea tehnician care va prelua conducerea clubului bulgar în ultimele 14 luni.

"A devenit un pic plictisitor să tot schimbăm antrenorul, dar cred că Dotchev este omul potrivit", a declarat Zhivkov, la o conferinţă de presă susţinută joi.

Fostul fundaş de la ŢSKA şi Hamburg SV, Dotchev, care nu are niciun fel de experienţă ca antrenor în prima ligă bulgară, a condus cluburile germane Paderborn şi RW Erfurt, după ce a agăţat ghetele în cui în 2002.

Dotchev, în vârstă de 44 de ani, a semnat un contract pe doi ani cu multipla campioană a Bulgariei (31 de titluri), care va juca în sezonul viitor în Europa League, după ce şi-a încheiat dominaţia în campionatul de la sud de Dunăre. ŢSKA, la care evoluează şi românul Florentin Petre, a cedat în ultimii doi ani titlurile de campioană rivalelor Levski Sofia şi Litex Lovech.

"Sunt incredibil de fericit să fiu iar printre prieteni şi voi face tot posibilul să îi fac pe fanii noştri fericiţi. Fără îndoială, ambiţiile clubului ŢSKA, ca întotdeauna, sunt câştigarea "dublei" domestice şi un parcurs cât mai lung în competiţiile europene", a spus Dotchev.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: TSKA Sofia
Parteneri
Max Verstappen a câștigat cursa de sprint la Shanghai
x close