Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Dorit de Chicago Fire, Mutu ar fi putut să-şi dea aere în Oraşul Vânturilor

Dorit de Chicago Fire, Mutu ar fi putut să-şi dea aere în Oraşul Vânturilor

Dorit de Chicago Fire, Mutu ar fi putut să-şi dea aere în Oraşul Vânturilor
Sursa foto: Adrian Mutu
30 Ian 2009   •   13:18

Atacantul Fiorentinei şi al naţionalei României, Adrian Mutu, ar fi putut juca, în acest moment, în Statele Unite, la Chicago Fire, pe un salariu de vis. Oraşul american este cunoscut drept "The Windy City" (Oraşul Vânturilor).
Dezvăluirea a fost făcută chiar de "Briliant", care a vrut să rămână în Europa, datorită fotbalului superior care se joacă aici. Transferul s-ar fi putut face în 2007, la un an după sosirea acestuia la Florenţa.
?Venisem de un an la Fiorentina. În 2007, într-adevăr, am primit o propunere tentantă de la yankei. Era vorba despre un contract fabulos, la Chicago Fire. Însă aveam 28 de ani, nu era o provocare pentru mine să joc acolo, oricâţi bani mi-ar fi fost oferiţi. Mai aveam şi mai am multe de demonstrat în fotbal!?, a declarat, joi, Adrian Mutu pentru cotidianul Libertatea.
Românul ar fi putut avea, astfel, aceeaşi soartă ca mai cunoscutul David Beckham care a ales mirajul banilor de peste ocean, dar a ajuns să regrete acest lucru, întorcându-se în Europa pentru a mai "gusta" puţin fotbalul de pe Bătrânul Continent.
Mutu nu ar fi fost primul jucător cunoscut care ar fi îmbrăcat tricoul lui Chicago Fire, echipă care i-a mai legitimat, de-a lungul timpului, pe bulgarul Hristo Stoicikov, ghanezul Samuel Kuffour sau mexicanii Jorge Campos sau Cuahtemoc Blanco. Echipa din oraşul american a câştigat, de-a lungul timpului, patru cupe ale SUA şi un titlu în Major League Soccer, anunţă sursa citată.
Foto: www.thesun.co.uk
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu transfer
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close