Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Două meciuri din Cupa Ligii Angliei, amânate din cauza violenţelor de la Londra

Două meciuri din Cupa Ligii Angliei, amânate din cauza violenţelor de la Londra

Două meciuri din Cupa Ligii Angliei, amânate din cauza violenţelor de la Londra
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    09 Aug 2011   •   10:49

West Ham United şi Charlton Athletic au anunţat oficial că au amânat meciurile de pe teren propriu din Cupa Ligii Angliei, care ar fi trebuit să se desfăşoare marţi seară. Decizia a fost luată la cererea poliţiei, care este novită să-şi concentreze întreaga atenţie asupra violenţelor din ultimele zile din Londra.

West Ham ar fi trebuit să întâlnească pe Upton Park pe Aldershot, în timp ce Charlton Athletic urma să găzduiască pe Reading. Joi seară este programată partida dintre Crystal Palace şi Crawley, însă disputarea ei este în dubiu, mai ales că arena pe care ar trebui să se joace se află în apropiere de Croydon, una dintre zonele afectate de luptele din capitala Angliei.

De asemenea, din cauza evenimentelor din Londra, şi amicalul dintre Anglia şi Olanda de pe Wembley este pus în pericol.

Poliţia a cerut clubului West Ham United amânarea meciului din primul tur al Carling Cup de marţi seară. Conducerea a fost contactată luni seara şi i s-a explicat că toate evenimentele publice majore din Londra trebuie reprogramate din cauza faptului că forţele de ordine sunt nevoite să-şi concentreze întreaga atenţie în altă parte. Nu a fost stabilită încă data la care paritda va avea loc, dar păstrăm legătura cu federaţia şi cu cei de la Aldershot”, se arată într-un comunicat de pe site-ul oficial al celor de la West Ham.

Am monitorizat situaţia şi desfăşurarea evenimentelor în ultimele ore şi am fost în permanent contact cu poliţia. Evident, cel mai important aspect îl reprezintă siguranţa oamenilor. Atunci când ni s-a spus că este mai bine ca meciul să fie amânat, am urmat imediat acest sfat”, a declarat Stephen Kavanagh, preşedintele executiv al lui Charlton.

×
Subiecte în articol: Cupa Ligii Angliei violente Londra
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close