Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Emmanuel Kone de la Curtea de Argeş merge la Mondiale! Drogba a calificat Coasta de Fildeş

Emmanuel Kone de la Curtea de Argeş merge la Mondiale! Drogba a calificat Coasta de Fildeş

Emmanuel Kone de la Curtea de Argeş merge la Mondiale! Drogba a calificat Coasta de Fildeş
Sursa foto: emmanuel kone
10 Oct 2009   •   18:46

În timp ce Mutu şi Chivu vor vedea Cupa Mondială de anul viitor la televizor, Internaţional Curtea de Argeş are un jucător care va merge în Africa de Sud, Emmanuel Kone. Naţionala ţării sale, Coasta de Fildeş, pentru care joacă în mod regulat, a obţinut sâmbătă calificarea la competiţia supremă a echipelor reprezentative, după un rezultat de egalitate înregistrat împotriva statului Malawi, scor 1-1.
Un rezultat de egalitate îi era suficient Coastei de Fildeş pentru a se califica, pentru a doua oară consecutiv, la Cupa Mondială din Africa de Sud. Jacob Ngwira a deschis, însă, scorul în minutul 63 pentru Malawi în meciul de la Blantyre. Lucrurile nu puteau rămâne aşa, totuşi, întrucât Coasta de Fildeş avea în formaţie un jucător de clasă mondială. Didier Drogba, atacantul lui Chelsea, a simţit că este un moment bun pentru a ieşi la rampă. Atacantul de 31 de ani a înscris în minutul 67 şi a adus echipei sale calificarea la Cupa Mondială. Emmanuel Kone, jucătorul lui CFR Cluj împrumutat pentru un sezon la Internaţional Curtea de Argeş, a fost titular şi a părăsit terenul în minutul 79, schibat cu Yaya Toure.
Din zona africană, alte două echipe mai au certitudinea prezenţei la Cupa Mondială, Africa de Sud din postura de ţară organizatoare şi Ghana, care a câştigat toate cele patru meciuri disputate în runda a treia a grupelor preliminare din zona Africii.
Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close