Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fabbiani se simte bine la 96 de kilograme şi gustă din plin pastele ravioli

Fabbiani se simte bine la 96 de kilograme şi gustă din plin pastele ravioli

Fabbiani se simte bine la 96 de kilograme şi gustă din plin pastele ravioli
Sursa foto: cristian fabbiani
17 Mar 2009   •   12:05

Cristian Fabbiani, atacantul care a câştigat campionatul cu CFR Cluj şi care joacă acum la Milionarii de la River Plate, nu suferă din cauza kilogramelor în plus. Deşi aproape atinge ?suta? şi este constant ţinta presei pentru felul în care înţelege să mănânce, argentinianul nu este deloc supărat şi spune că nu ar renunţa nici mort la ravioli făcute de mama sa.
Ştie că ar trebui să cântărească mai puţin, dar acest lucru nu îl împiedică să ?guste? viaţa din plin, lucru care, din păcate pentru el, îi limitează mult potenţialul fotbalistic.
"Chiar nu îmi pasă. Înţeleg că mai au şi oamenii dreptate uneori, dar comentariile lor chiar nu mă afectează. Sunt un tip înalt, poate am 3 sau 4 kilograme mai mult decât ar fi normal, însă nu mă preocupă această problemă. Chiar dacă încerc să mănânc mai puţin şi mai sănătos, uneori mai trec şi pe la restaurantul mamei mele. Îmi place la nebunie să mănânc ravioli!
Nu-mi permit să slăbesc foarte mult pentru că am nevoie de un fizic puternic. Mai puţin de 96 de kilograme nu am voie să am pentru că nu m-aş mai putea lupta cu fundaşii adverşi. Oricum, deşi ţine cu Boca, mama găteşte extraordinar!" a declarat Fabbiani, potrivit gsp.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close