Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fabio Cannavaro s-a transferat în Emirate, la fosta echipă a lui Ioan Andone

Fabio Cannavaro s-a transferat în Emirate, la fosta echipă a lui Ioan Andone

Fabio Cannavaro s-a transferat în Emirate, la fosta echipă a lui Ioan Andone
02 Iun 2010   •   15:51

Italianul Fabio Cannavaro şi-a luat adio de la Juventus şi s-a tramsferat în Dubai, la clubul Al-Ahli, cu care a semnat un contract pe doi ani. Ioan Andone a antrenat Al-Ahli între iunie 2009 şi noiembrie 2009.

Câştigător al Cupei Mondiale în 2006, Cannavaro, în vârstă de 36 de ani, a rămas liber de contract şi nu părea să primească o nouă ofertă de la gruparea din Torino după un sezon slab. În ciuda interesului manifestat de Milan şi Napoli, Cannavaro se va duce la Al-Ahli după Cupa Mondială din Africa de Sud, care se termină în iulie.

"Anunţăm transferul pentru doi ani al căpitanului şi campionului mondial italian, Fabio Cannavaro", se arată într-un comunicat oficial postat pe site-ul grupării Al-Ahli. Preşedintele clubului, Abdullah Al Naboodah, a declarat că este "foarte mulţumit" de acest transfer.

Conform Tuttosport, Cannavaro va câştiga un milion de euro pe an în Emiratele Arabe Unite. "Sunt foarte fericit că am ajuns la o înţelegere cu Al-Ahli. M-am gândit să mă mut în Dubai pentru o perioadă. Este un oraş pe care îl iubesc. Este un vis împlinit pentru mine, să joc la un club mare dintr-un oraş grozav", a declarat Cannavaro pentru site-ul oficial al noii sale echipe.

Anterior, impresarul lui Cannavaro, Andrea D'Amico, a declarat pentru Sky Sport Italia că jucătorul "nu are niciun regret" că pleacă de la Juventus.

Antena3.ro

×
Parteneri
Trandafir, bărbatul deghizat în femeie care a făcut ravagii în România
x close