Antena 3 CNN Sport Fotbal extern FC Barcelona vrea să interzică fumatul pe stadionul Camp Nou

FC Barcelona vrea să interzică fumatul pe stadionul Camp Nou

FC Barcelona vrea să interzică fumatul pe stadionul Camp Nou
29 Mar 2011   •   12:36

Campioana Spaniei, Barcelona, a propus o interzicere totală a fumatului în incinta stadionului Camp Nou. Clubul spaniol va cere membrilor săi să voteze cu privire la această propunere la următoarea Adunare Generală, a anunţat Jordi Mones, unul dintre directorii clubului. "Acest proiect este în concordanţă cu valorile Barcei", a spus el la o conferinţă de presă.

Dacă membrii Barcelonei aprobă propunerea, interzicerea fumatului va intra în vigoare din sezonul viitor, a mai adăugat preşedintele Sandro Rosell.

Conform unei legi anti-tutun care a intrat în vigoare pe 2 ianuarie în Spania, fumatul a fost deja interzis în pasajele acoperite de pe stadionul Camp Nou, unde 99.354 de persoane pot asista la un meci.

Noua lege, una dintre cele mai stricte din Europa, interzice fumatul în toate spaţiile publice închise, inclusiv baruri, restaurante şi cluburi de noapte, precum şi în parcurile pentru copii sau în incinta şcolilor şi spitalelor.

Barcelona a anunţat că măsura este în concordanţă cu politici similare din Europa. Ajax şi Bayer Leverkusen au interzis fumatul pe stadioane, precum şi toate cluburile din Anglia.


×
Subiecte în articol: FC Barcelona
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close