Antena 3 CNN Sport Fotbal extern FIFA va analiza mărirea numărului de înlocuiri într-un meci, extinderea pauzei şi eliminările temporare

FIFA va analiza mărirea numărului de înlocuiri într-un meci, extinderea pauzei şi eliminările temporare

FIFA va analiza mărirea numărului de înlocuiri într-un meci, extinderea pauzei şi eliminările temporare
12 Feb 2009   •   14:23

În cadrul Adunării Generale din 28 februarie, International Board, organ al FIFA ce garantează legile jocului, va analiza propunerile care vizează extinderea la patru a numărului de înlocuiri permise într-un meci, în cazul în care se ajunge la prelungiri, precum şi mărirea pauzei de la 15 la 20 de minute.
?Propunerea de a efectua patru înlocuiri în caz de prelungiri, făcută de către Federaţia de Fotbal din Scoţia, se explică prin creşterea numărului de meciuri şi a efortului ce trebuie depus de către jucători. Propunerea de a mări pauza dintre reprize de la 15 la 20 de minute, înaintată chiar de FIFA, este justificată de faptul că pe unele stadioane vestiarele se află prea departe de terenul de joc?, se arată într-o agendă publicată de FIFA.
Pe ordinea de zi a Adunării Generale mai figurează subiecte ca introducerea de arbitri suplimentari, ipoteza eliminărilor temporare, precum şi folosirea tehnologiei video pentru a vedea dacă balonul depăşeşte linia porţii.
Antena3.ro

×
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close