Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Un fotbalist a fost condamnat la închisoare cu executare pentru că a insultat un selecţioner

Un fotbalist a fost condamnat la închisoare cu executare pentru că a insultat un selecţioner

Un fotbalist a fost condamnat la închisoare cu executare pentru că a insultat un selecţioner
Sursa foto: Foto: www.anneahira.com
19 Oct 2015   •   17:55

Fotbalistul formaţiei Al-Dhafra, Abdullah Qassem, a fost condamnat, luni, de un tribunal din Abu Dhabi, la trei luni de închisoare cu executare pentru că l-a insultat pe selecţionerul Mahdi Ali, informează publicaţia The National, citată de presa internaţională.


Potrivit bleacherreport.com, atacantul de 29 de ani a fost condamnat pentru o înregistrare video, în care face gesturi şi remarce indecente la adresa lui Ali, după ce fotbalistul nu a fost convocat la echipa naţională.

Un coechipier de la Al-Dhafra al lui Qassem, căruia nu i a fost dezvăluită identitatea, a primit o sentinţă similară, ambii jucătorii fiind suspendaţi de clubul din Emirate. Cei doi au fost găsiţi vinovaţi de "folosirea serviciilor de telecomunicaţii pentru a jigni şi răni alte persoane şi pentru postarea pe Internet a unei înregistrări care încalcă etica publică".

Avocatul lui Qassem a afirmat că jucătorul este mai degrabă o victimă decât un agresor şi că fotbalistul nu a avut intenţia de a face publică înregistrarea video. Reprezentantul legal a adăugat, în apărarea clientului său, că selecţionerul Ali nu a depus nicio plângere împotriva sportivului.

×
Subiecte în articol: fotbal inchisoare
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close