Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Un fost fotbalist a murit după ce s-a aruncat de pe o stâncă și soția a filmat tragedia

Un fost fotbalist a murit după ce s-a aruncat de pe o stâncă și soția a filmat tragedia

Mourad Lamrabatte, un fost fotbalist olandez, a murit în timpul vacanței pe care o petrecea în Mallorca, alături de soția și cei doi copii ai săi.

Un fost fotbalist a murit după ce s-a aruncat de pe o stâncă și soția a filmat tragedia
Sursa foto: Twitter NYpost
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Mai 2022   •   09:27

Fost jucător la Vitesse, sportivul a murit după ce s-a aruncat de pe o stâncă înaltă de 35 de metri, sub privirile împietrite ale familiei sale.

Soția sportivului și cei doi copii se aflau într-o barcă ancorată în fața stâncii, iar femeia a înregistrat tragedia.

Se pare că Mourad a vrut să se distreze și să sară în apă, însă nu și-a luat avântul necesar pentru a sări direct în apă și s-a lovit de peretele de stâncă. Acesta și-a pierdut cunoștința și nu a mai fost capabil să se salveze.

Mourad Lamrabatte a murit după ce s-a aruncat de pe o stâncă, în fața familiei sale

Trupul neînsuflețit a fost scos de scafandri și, după autopsie, a reieșit că fostul fotbalist a murit înecat, nu din cauza impactului.

 ”Vitesse a primit trista veste a morții lui Mourad Lamrabatte. Fostul atacant al echipei a doua a clubului nostru abia împlinise 31 de ani. Le dorim familiei și prietenilor multă putere” este mesajul clubului Vitesse pe rețelele sociale.

×
Subiecte în articol: fotbalist stanca
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close