Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Un fotbalist de 30 de ani a murit în ziua de Crăciun, după o lovitură puternică la cap în timpul meciului, în Algeria

Un fotbalist de 30 de ani a murit în ziua de Crăciun, după o lovitură puternică la cap în timpul meciului, în Algeria

Sofiane Loukar, jucătorul echipei de fotbal MC Saida, din liga secundă a campionatului Algeriei, a murit sâmbătă, la 30 de ani, în timpul unui meci, după ce a primit o lovitură puternică la cap.

Un fotbalist de 30 de ani a murit în ziua de Crăciun, după o lovitură puternică la cap în timpul meciului, în Algeria
Sursa foto: Sofiane Loukar/ Twitter
de Georgiana Adam    |    26 Dec 2021   •   12:51

Fundaşul şi căpitanul lui Mouloudia Club Saida, care înfrunta formaţia ASM Oran, a suferit un traumatism cranian şi s-a prăbuşit pe gazonul stadionului Habib Boukeul din Oran, în urma unui duel aerian pentru balon cu un adversar, potrivit Agerpres.

Incidentul a avut loc sâmbătă, în minutul 26 al primei reprize a acestei partide, contând pentru etapa a 10-a a sezonului. 

După ce a primit îngrijiri medicale pentru traumatismul cranian, Sofiane Loukar a revenit pe teren, însă după zece minute fundaşul s-a prăbuşit din nou pe gazon, iar echipele medicale nu au reuşit să-i salveze viaţa, în ciuda eforturilor depuse.

Preşedintele Ligii profesioniste de fotbal din Algeria, Ali Malek, şocat de această tragedie, a asigurat că în dosarul medical al fotbalistului nu exista niciun element care să îi interzică practicarea fotbalului de performanţă.
 

×
Subiecte în articol: Sofiane Loukar fotbal lovitura
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close