Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Francezii speră ca Lyon să evite o criză, prelungind-o pe a Stelei

Francezii speră ca Lyon să evite o criză, prelungind-o pe a Stelei

Francezii speră ca Lyon să evite o criză, prelungind-o pe a Stelei
21 Oct 2008   •   22:58

Presa franceză scrie că echipa Olympique Lyon nu trebuie să piardă partida cu Steaua, din etapa a III-a a Ligii Campionilor, dacă vrea să păstreze şanse de calificare în optimile de finală. O înfrângere la Bucureşti ar fi un semnal serios asupra limitelor campioanei Franţei. ?Steaua este o echipă în criză, bătută de modesta Oţelul?, au titrat cei de la L'Equipe.
?Lyon nu îşi permite să piardă la Bucureşti, altfel îşi complică situaţia. Operaţiunea poate să nu fie chiar atât de grea, având în vedere că mai avem două meciuri acasă, pentru a decide calificarea. Cel puţin însă este nevoie de un pas spre calificare, pe terenul unde acum două sezoane Lyon se impunea cu 3-0?, îşi aduc aminte jurnaliştii francezi.
O altă publicaţie, France Football, a titrat: ?Lyon, atenţie?. ?Olympique trebuie să vină cu un rezultat pozitiv de la Bucureşti, pentru a se apropia de calificare. Nu are încotro, trebuie să scoată un rezultat pozitiv pentru a se gândi la faza următoare. Lyon pare în declin?, mai scriu jurnaliştii de la France Football.
Antena 3

×
Subiecte în articol: Olympique Lyon
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close