Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Germania: doi fotbalişti nedopaţi ar putea fi suspendaţi de autoritatea antidoping

Germania: doi fotbalişti nedopaţi ar putea fi suspendaţi de autoritatea antidoping

Germania: doi fotbalişti nedopaţi ar putea fi suspendaţi de autoritatea antidoping
Sursa foto: Hoffenheim
21 Feb 2009   •   18:13

Andreas Ibertsberger şi Christoph Janker, jucători la formaţia germană Hoffenheim, ar putea să fie suspendaţi de Federaţie Germană de Fotbal (DFB) după ce au întârziat zece minute la un test antidoping. Cei doi au fost găsiţi nedopaţi după meciul de pe 7 februarie cu Borussia Monchengladbach (scor 1-1), dar deoarece nu s-au prezentat imediat după meci la teste, vor fi subiectele unei anchete federale.
Este greu de crezut că un fotbalist nedopat poate fi suspentat pe motive de dopaj, dar exact acest lucru s-ar putea întâmpla, din cauza rigorii pe care o pretinde DFB. Austriacum Ibertsberger şi germanul Janker au plecat mai întâi la cabine cu coechipierii după termiarea partidei, pentru a se prezenta la control zece minute mai târziu, potrivit Mediafax. Fundaşii ar putea suferi din cauza deciziilor luate de forul fotbalistic german, în condiţiile în care nu au fost găsiţi dopaţi, în urma procedurii disciplinare care ar putea fi deschisă de DFB.
Ibertsberger, internaţional austriac în vârstă de 26 de ani şi Janker, forbalist german de 23 de ani, joacă la Hoffenheim din 2007 şi au fost lideri în Bundesliga cu echipa la care evoluează.
Foto: www.javno.com
Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close