Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Giani Kiriţă: Eu am câştigat titlul cu o echipă mică, nu cum a făcut Hagi

Giani Kiriţă: Eu am câştigat titlul cu o echipă mică, nu cum a făcut Hagi

Giani Kiriţă: Eu am câştigat titlul cu o echipă mică, nu cum a făcut Hagi
18 Mai 2010   •   15:40


Performanţa câştigării primului titlu din istoria echipei Bursaspor i-a permis fostului dinamovist Giani Kiriţă să îl ia peste picior pe Gică Hagi, un idol în Turcia de pe vremea când a evoluat la Galatasaray.

"Vă rog frumos, nu comparaţi titlul luat de Hagi cu ăsta al meu! Titlurile alea pe care le-a luat el la Galata sunt la fel ca ale mele la Dinamo. Adică, şi tu, dacă erai în echipă, ai fi putut deveni campion. Ce am reuşit cu Bursa este altceva. Am scris istorie la o echipă mică", a declarat Kiriţă pentru Adevărul.

Giani Kiriţă, în vârstă de 33 de ani, este primul român din 2002 care cucereşte un trofeu în Ţara Semilunei, iar Bursaspor este primul club din afara Istanbulului care s-a impus în campionat din sezonul 1983-1984. El a mai câştigat titlul de campion cu Dinamo, în sezoanele 1999/2000 şi 2001/2002.

Kiriţă a urmărit din tribună partida cu Beşiktaş (scor 2-1) şi spune că nu se aştepta ca Fenerbahce, echipa care era lider la un punct distanţă, să se încurce pe teren propriu. "Chiar dacă m-am operat la genunchi acum două zile, am ţinut cu orice preţ să merg pe stadion. Nu puteam rezista acasă. Am dansat şi am cântat cu suporterii", a mai spus Kiriţă pentru Adevărul, meţionând că nu ştie dacă va mai rămâne la Bursa pentru a juca în grupele Ligii Campionilor, contractul lui expirând în această vară.

Antena3.ro

×
Parteneri
Scandal monstru în Parlament: deputatul lovit în față de un fost ministru
x close