Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Gianluigi Buffon, reacție dură după ce a fost eliminat în finalul meciului dintre Real Madrid şi Juventus Torino: „Arbitrul a avut un sac de gunoi în loc de inimă”

Gianluigi Buffon, reacție dură după ce a fost eliminat în finalul meciului dintre Real Madrid şi Juventus Torino: „Arbitrul a avut un sac de gunoi în loc de inimă”

Gianluigi Buffon, reacție dură după ce a fost eliminat în finalul meciului dintre Real Madrid şi Juventus Torino: „Arbitrul a avut un sac de gunoi în loc de inimă”
Sursa foto: Foto: Twitter
12 Apr 2018   •   10:58

Legendarul portar italian Gianluigi Buffon l-a criticat dur pe arbitrul Michael Oliver, care a dictat un penalty pentru echipa gazdă în finalul meciului dintre echipele de fotbal Real Madrid şi Juventus Torino, miercuri seara, pe stadionul ''Santiago Bernabeu'', în sferturile Ligii Campionilor, şi a afirmat că arbitrul englez are ''un sac de gunoi în loc de inimă''.

''Acest arbitru nu are inimă. El ar un sac de gunoi în loc de inimă. Dacă nu ai personalitate şi curaj, mergi în tribune pentru a urmări meciul cu femeia ta şi cu un Sprite'', a afirmat, pentru canalul italian Mediaset Premium, portarul eliminat de Oliver pentru proteste după dictarea penalty-ului care a adus calificarea madrilenilor în semifinalele Ligii Campionilor.

Buffon (40 ani), chestionat de canalul BeIn Sports, a declarat că ''foarte probabil'' a disputat ultimul său meci în Liga Campionilor, miercuri seara, la Madrid.

''E nevoie de o anumită sensibilitate pentru a înţelege importanţa unor momente pe teren. Dacă nu avem această sensibilitate, nu suntem demni să fim pe teren. La momentul acela, el (arbitrul) trebuia să fie în tribună cu părinţii săi, cu o pungă de chips-uri şi o cola. Nu poţi face lucrurile astfel'', a comentat Buffon.

După ce Real, campioana en titre, a învins la Torino cu 3-0, Juventus a reuşit să conducă şi ea la Madrid cu 3-0, iar într-un moment când meciul se îndrepta spre prelungiri (min. 90+3), arbitrul a acordat penalty pentru gazde la un duel între Lucas Vazquez şi Mehdi Benatia. Ronaldo a transformat lovitura de pedeapsă (90+8), în poartă intrând polonezul Szczesny, după eliminarea lui Buffon.

''Arbitrul a fluierat un fault pe care el singur l-a văzut'', a mai spus Buffon pentru BeIn Sports.

''Sunt foarte mândru să am coechipieri ca aceştia. Eram într-o situaţie imposibilă şi am reuşti să realizăm ceva cu adevărat incredibil'', a mai spus Buffon.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Gianluigi Buffon
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close