Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Gigantul sârb Zigici, împrumutat de Racing Santander de la Valencia

Gigantul sârb Zigici, împrumutat de Racing Santander de la Valencia

Gigantul sârb Zigici, împrumutat de Racing Santander de la Valencia
26 Dec 2008   •   16:14

Nikola Zigici, atacantul sârb de 2,02 metri format de Steaua Roşie Belgrad, va fi coleg din acest retul cu Laszlo Sepsi la Racing Santander. El a fost trimis cu împrumut la echipa unde joacă şi fundaşul român de către FC Valencia, care nu l-a folosit aproape deloc în acest sezon de Primera Division.
Cumpărat de Valencia în august 2007 chiar de la Racing Santander, Zigici nu a reuşit să se impună cu adevărat. Dacă în sezonul trecut a apărut în 15 meciuri de campionat, anul acesta nu bifat nici o prezenţă în Primera Division, fiind doar folosit câteva minute în Copa del Rey şi Cupa Uefa. El a declarat, conform Mediafax, la plecarea de la club: "Plec până în vara viitoare, dar vreau să mă întorc la Valencia pentru sezonul 2009-2010. Deocamdată, este important să joc, să reintru în ritmul competiţiei. Este singurul lucru care îmi lipseşte aici, pentru că, altfel, toată lumea din club s-a comportat foarte bine cu mine".
Jucătorul de 28 de ani speră, astfel, că va reveni la forma care l-a trimis de la Steaua Roşie Belgrad în Spania, şi ajuta "naţionala" Serbiei să obţină victorii spectaculoase.
Foto: www.reprezentacija.co.yu
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Valencia
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close