Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Gijon- Atletico 2-5. Un Madrid strălucitor adună toate cele trei puncte

Gijon- Atletico 2-5. Un Madrid strălucitor adună toate cele trei puncte

Gijon- Atletico 2-5. Un Madrid strălucitor adună toate cele trei puncte
06 Dec 2008   •   23:47

O întâlnire plină de goluri pe El Molinon a adus toate cele trei puncte pentru Atletico Madrid după ce au învins gazdele cu 5-2.
Astfel Atletico trece de Gijon, care a jucat cu un singur vârf, Mate Bilic.
Partida a început cum nu se poate mai bine pentru gazde, care au deschis scorul. Un corner l-a găsit pe Bilic nemarcat la câțiva metri de poartă, destul pentru a marca cu capul- min.4.
Aproape imediat după reluare, Atletico a lansat atacul care a rezultat într-un gol al lui Aguero, pentru a face 1-1 deja în minutul 5.
Șansele s-au succedat la fiecare poartă, tipic pentru două echipe concentrate pe atac, iar posesia mingii a fost împărțită frățește.
Totuși, golul a venit pentru Atletico, cu cinci minute înainte de finalul primei reprize, prin același Aguero. 1-2
Madrid a continuat să atacă în a doua repriză pentru a-și mări avantajul, la o oră de joc, prin Diego Forlan. Acesta recuperează mingea de la apărarea gazdelor și reușește să o strecoare pe sub Cuellar. 1-3 în minutul 56. Se părea că Atletico a scăpat în învingătoare, dar David Barral reușește să aducă speranțe lui Gijon, la doar două minute după ce intră pe teren. 2-3 min 60.
Sporting continuă să preseze, dar speranțele lor sunt năruite ân minutul 72, când Maxi Rodriguez a marcat golul numărul patru pentru Atletico.
Același Aguero scapă singur cu portarul, dar îi pasează acestuia care împinge mingea în poarta goală. Spre final mai vine un gol, al lui Forlan ce pune punct întâlnirii.
Sporting Gijon 2 - 5 Atletico Madrid

Villarreal 3 - 3 Getafe
Barcelona 2 - 0 Valencia (scor la pauza)
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Atletico Madrid
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close