Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa G. Villarreal merge alături de RB Salzburg în 16-imile Europa League

Grupa G. Villarreal merge alături de RB Salzburg în 16-imile Europa League

Grupa G. Villarreal merge alături de RB Salzburg în 16-imile Europa League
02 Dec 2009   •   21:54

Gruparea spaniolă Villarreal s-a impus cu 2-0 în deplasarea de la Sofia, cu Levski, şi s-a calificat alături de Red Bull Salzburg în şaisprezecimile Europa League. Giuseppe Rossi a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 37, iar Marco Senna a stabilit scorul final în minutul 85.

Cu un avans de trei puncte în faţa lui Lazio, Villarreal are avantajul meciurilor directe în cazul în care italienii reuşesc să îi egaleze la puncte în ultima etapă, astfel că se poate considera deja calificată în primăvara europeană.

Singura şansă a celor de la Lazio de a mai spera la calificare ar fi venit în cazul în care italienii evitau înfrângerea la Salzburg, însă Red Bull s-a impus cu 2-1. Afolabi a deschis scorul pentru gazde în minutul 52. Foggia a egalat cinci minute mai târziu, însă Tchoyi a adus a cincea victorie consecutivă pentru Red Bull, în grupele Europa League, în minutul 78.

În ultima etapă, Lazio joacă pe teren propriu cu Levski Sofia, în timp ce Villarreal primeşte vizita liderului, Red Bull Salzburg.

Grupa G
1. Salzburg - 15
2. Villarreal - 9
3. Lazio - 6
4. Levski - 0

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Villarreal europa league Lazio Roma
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close