Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Hamburg se apropie de sferturile Europa League. Sporting rezistă în nouă oameni la Madrid. Vezi rezultate

Hamburg se apropie de sferturile Europa League. Sporting rezistă în nouă oameni la Madrid. Vezi rezultate

Hamburg se apropie de sferturile Europa League. Sporting rezistă în nouă oameni la Madrid. Vezi rezultate
12 Mar 2010   •   00:01

Ruud van Nistelrooy a înscris la prima lui partidă pentru Hamburger SV, care a învins Anderlecht cu 3-1 în prima manşă a optimilor Europa League. Joris Mathijsen deschisese scorul pentru HSV în minutul 23, când a marcat al 400-lea gol al nemţilor în competiţiile europene, şi gazedele erau în avantaj cu 2-0 după reuşita lui Van Nistelrooy.

Jonathan Legear a redus din handicap, însă gazdele au presat şi au reuşit să obţină un avans liniştitor pentru partida retur de săptămâna viitoare, David Jarolim punctând pentru 3-1.

Juventus - Fulham 3-1
Tot cu 3-1 a câştigat şi Juventus duelul cu Fulham, meciul fiind decis încă din prima repriză. Nicola Legrottaglie a deschis scorul pentru torinezi în minutul 9, iar Zebina le-a adus bucuria în suflete fanilor gazdă după mult timp, ducând scorul la 2-0 în minutul 25. Visul frumos părea să devină coşmar după ce Etuhu a redus din handicap, însă Trezeguet s-a asigurat în minutul 45 că Juventus va porni cu prima şansă în returul de peste o săptămână, din Anglia.


Atletico - Sporting 0-0
Într-o altă partidă, Atletico Madrid nu a reuşit să profite de avantajul numeric şi a remizat, scor 0-0, pe teren propriu, cu Sporting Lisabona. Lusitanii au evoluat din minutul 31 cu un om în minus, Grimi fiind eliminat pentru două galbene, pentru ca în minutul 89 Tonel să îşi lase echipa în nouă oameni. Chiar şi aşa, spaniolii nu au reuşit să înscrie un gol important în vederea calificării.

Alte rezultate:
Lille 1 - 0 Liverpool
Rubin Kazan 1 - 1 Wolfsburg
Benfica 1 - 1 Marseille
Juventus 3 - 1 Fulham
Panathinaikos 1 - 3 Standard Liege
Valencia 1 - 1 Werder Bremen

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: europa league
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close