Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Hannover -Bayer Leverkusen 1-0. Rezultate Bundesliga

Hannover -Bayer Leverkusen 1-0. Rezultate Bundesliga

Hannover -Bayer Leverkusen 1-0. Rezultate Bundesliga
Sursa foto: herta berlin
28 Feb 2009   •   19:32

Un gol s-a dovedit suficient pentur ca Hannover să treacă de Leverkusen. În acest fel votul de încredere în antrenorul lui Hannover, Dieter Hecking, pare a fi binemeritat.
Leverkusen a începtul în forţă, cu brazilianul Renato Augusto înaintând periculos deja din primul minut. Abia în minutul opt, Hannover a avut o ocazie. Acesta de altfel a fost şi ritmul primei reprize,cu ocazii alternând la fiecare poartă. Cu toate acestea, cei care preiau conducerea sunt gazdele, în minutul 33. Jan Schlaudraff a fost găsit pe partea dreaptă, iar acesta a avut inspiraţia să îi paseze lui Arnold Bruggink, care a trebuit doar să bage minge în poarta goală.
Cu trei minute înainte de pauză, aproape că a fost 2-0, după ce acelaşi Schlaudraff a tras de la marginea careului, Adler a scăpat mingea din mână, dar Christian Schulz nu reuşeşte să profite de balonul schimbat şi trage pe lângă poartă.
Oricum, gazdele au intrat la pauză cu un avans meritat.
La reluare, echipele au intrat în aceeaşi formulă, iar Hannover a ales să preseze Leverkusen în jumătatea lor în minutele de deschidere. Au primit mai multe cornere, dar nu au profitat de nici unul.
Deşi Leverkusen a părut să aibă apoi mai multă iniţiativă, nu au avut mari ocazii. Pe de altă parte, şi gazdele s-au mulţumit cu contraatacul-
Pe de altă parte Hertha Berlin s-a impus în faţa Borussia M'Gladbach şi reia provizoriu topul clasamentului, în dauna Hamburg, care o primeşte duminică pe Wolfsburg.
Atacantul român Emil Jula a înscris, sâmbătă, un gol în partida pe care Energie Cottbus, a pierdut, în deplasare, scor 2-3, în faţa celor de la VfL Bochum, din etapa a 22-a din Bundesliga, deşi a condus de fiecare dată, scrie şi Kicker.
Clasament:
1. Hertha Berlin 43p
2. Hamburger SV 42p
3. Hoffenheim 41p
15. Arminia Biefeld 20p
16. Energia Cottbus 20p
18. Borussia Monchengladbach 16p.

Rezultate Bundesliga

Bochum 3 - 2 Energie Cottbus

Borussia Dortmund 0 - 0 Hoffenheim
Eintracht Frankfurt 1 - 2 Schalke
Hannover 1 - 0 Bayer Leverkusen
Hertha BSC 2 - 1 Monchengladbach
Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close