Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Higuain şi Ronaldo aduc o nouă victorie pentru Real. Urmează derby-ul cu Barcelona, de la Madrid

Higuain şi Ronaldo aduc o nouă victorie pentru Real. Urmează derby-ul cu Barcelona, de la Madrid

Higuain şi Ronaldo aduc o nouă victorie pentru Real. Urmează derby-ul cu Barcelona, de la Madrid
05 Apr 2010   •   00:34


Atacul nimicitor al lui Real Madrid, format din Cristiano Ronaldo şi Gonzalo Higuain, a fost decisiv încă o dată şi a dus formaţia pe primul loc în La Liga, după 2-0 la Racing Santander.

Ronaldo a creat şi transformat un penalty pentru al 18-lea său gol în campionat în doar 21 de partide, înainte ca argentinianul Higuain să puncteze în a cincea partidă consecutivă şi să ajungă la 24 de goluri în acest sezon. Cei doi au înscris 42 din cele 83 de goluri ale lui Real în acest sezon şi Madrid a ajuns la 12 partide consecutive în campionat, depăşind Barcelona la golaveraj.

Barcelona are de asemenea 77 de puncte, după 4-1 cu Athletic Bilbao, astfel că derby-ul de sâmbăta viitoare va fi unul pe viaţă şi pe moarte între cele două rivale. Real are "şansa" de a se odihni pentru acest duel, în timp ce Barcelona are un meci dificil în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, cu Arsenal, pe teren propriu.

Alte rezultate:
Zaragoza 2 - 0 Malaga
Sevilla 3 - 0 Tenerife
Almeria 1 - 1 Mallorca
Getafe 1 - 1 Espanyol
Sporting Gijon 2 - 2 Xerez
Valencia 3 - 0 Osasuna
Valladolid 0 - 2 Villarreal
Atletico Madrid 3 - 0 Deportivo La Coruna

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close