Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Hildebrand revine în Bundesliga. Fostul portar al Valenciei va juca pentru Hoffenheim

Hildebrand revine în Bundesliga. Fostul portar al Valenciei va juca pentru Hoffenheim

Hildebrand revine în Bundesliga. Fostul portar al Valenciei va juca pentru Hoffenheim
10 Dec 2008   •   17:51

Formaţia germană Hoffenheim l-a transferat gratis pe fostul portar al lui Valencia, Timo Hildebrand, după ce acesta şi-a reziliat înţelegerea cu gruparea spaniolă. Liderul din Bundesliga a anunţat, miercuri, că l-a transferat pe portarul de 29 de ani, iar acesta va fi prezentat în cadrul unei conferinţe de presă care va fi organizată în cursul zilei.
Timo Hildebrand a avut parte de o aventură de coşmar la Valencia, dar amărăciunea lui a luat sfârşit după ce contractul său a fost terminat de comun acord. Neamţul s-a transferat la Valencia de la Stuttgart în 2007 şi era văzut ca un înlocuitor pe termen lung pentru Santiago Canizares. Totuşi, el a căzut în dizgraţia noului antrenor Unai Emery şi nu a reuşit să prindă nici măcar lotul de cele mai multe ori.
Asta a rezultat într-o nemulţumire a jucătorului şi acesta s-a despărţit de club săptămâna trecută. Când a venit, liber de contract, jucătorul a semnat un angajament până pe 30 iunie 2010 şi la început a evoluat câteva partide sub bagheta lui Ronald Koeman.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Valencia
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close