Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Hleb: Cristiano Ronaldo l-a jefuit pe Messi

Hleb: Cristiano Ronaldo l-a jefuit pe Messi

Hleb: Cristiano Ronaldo l-a jefuit pe Messi
17 Dec 2008   •   00:05

Fostul mijlocaş al formaţiei Arsenal Londra, Alexander Hleb, i-a înţepat pe foştii săi rivali de la Manchester United, susţinând că starul Cristiano Ronaldo l-a jefuit pe Lionel Messi de Balonul de Aur.
Ronaldo a câştigat premiul în faţa jucătorului Barcelonei, săptămâna trecută, în Franţa, după un sezon în care a marcat 42 de goluri şi a câştigat campionatul Angliei şi Liga Campionilor. Dar Hleb insistă asupra faptului că Messi nu are nevoie să câştige trofee pentru a justifica faptul că este cel mai bun jucător al Europei.
"Dacă eşti de pe această planetă trebuie să înţelegi că nu e nevoie să câştigi titluri pentru a fi recunoscut drept cel mai bun jucător din lume. Ronaldo a jucat bine şi a defilat în Anglia şi în Liga Campionilor, dar dacă ar fi un premiu pentru jucătorul care ne oferă cele mai multe bucurii atunci Messi l-ar câştiga. Messi oferă bucurii oricărui fan al fotbalului şi este responsabil pentru revoluţionarea jocului. Este o onoare să lucrez alături de el în fiecare zi. Este un adevărat geniu", a declarat Hleb.
Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close