Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Hoffenheim a revenit pe primul loc în Bundesliga, după 2-0 cu Energie Cottbus

Hoffenheim a revenit pe primul loc în Bundesliga, după 2-0 cu Energie Cottbus

Hoffenheim a revenit pe primul loc în Bundesliga, după 2-0 cu Energie Cottbus
31 Ian 2009   •   19:07

Surpriza sezonului în Bundesliga, Hoffenheim, a profitat de eşecul rivalei la titlu Bayern Munchen şi a revenit pe primul loc în clasament după ce a învins Energie Cottbus cu scorul de 2-0. Demba Ba a dus Hoffenheim în avantaj în minutul 28, iar Boubacar Sanogo a dublat scorul în repriza a doua.
Marko Pantelic a fost omul meciului pentru Hertha Berlin, înscriind două goluri în meciul cu Eintracht Frankfurt, în minutele 17 şi 50. Benjamin Kohler a punctat şi el pentru Eintracht, însă reuşita lui nu a fost decât una de consolare, meciul terminându-se cu scorul de 2-1 pentru Hertha.
Borussia Dortmund şi Leverkusen nu au putut fi separate, cele două echipe împărţindu-şi punctele în urma rezultatului de egalitate, scor 1-1. Alexander Frei a deschis scorul pentru Dortmund în prima repriză, dar după pauză egalitatea a fost restabilită de Patrick Helmes.
Acelaşi scor s-a înregistrat şi între FC Koln şi Wolfsburg, unde atacantul român Sergiu Radu a marcat un gol pentru gazde. Reuşita românului împotriva clubului de care aparţine a fost anulată însă de golul din minutul 73 al lui Grafite.
Alte rezultate:
Hannover - Schalke 1-0
Stuttgart ? Monchengladbach 2-0
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bundesliga
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close