Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Huntelaar, decis să plece de la Real Madrid după doar două luni!

Huntelaar, decis să plece de la Real Madrid după doar două luni!

Huntelaar, decis să plece de la Real Madrid după doar două luni!
Sursa foto: Klaas Jan Huntelaar
09 Feb 2009   •   13:23

Real Madrid, cel mai galonat club de fotbal al lumii, nu este un paradis pentru toată lumea. Atacantul olandez Klaas Jan Huntelaar, transferat de formaţia madrilenă chiar în această iarnă, trăieşte un coşmar în capitala Spaniei, anunţându-i pe apropiaţii săi că doreşte, deja, să plece de la noul său club. Jucătorul venit de la Ajax Amsterdam nu a fost inclus de Real pe lista pentru primăvara Ligii Campionilor şi nu este folosit nici în meciurile de Primera Division decât accidental.
Lucrurile nu merg deloc bine pentru Real Madrid în acest sezon. Locul doi din campionat nu este ceva pozitiv, dar ceea ce este cu adevărat supărător pentru fanii "blanco" este distanţa foarte mare la care echipa lor se află de liderul din La Liga, FC Barcelona. Conducătorii formaţiei campioane au căutat cu disperare soluţii pentru a redresa lucrurile, aducându-l pe antrenorul Juande Ramos de la Tottenham şi pe jucătorii Lassana Diarra şi Klaas Jan Huntelaar. "Lass" a avut, însă, mai mult noroc decât atacantul olandez, fiind cel pe care Ramos l-a ales pentru Liga Campionilor, în condiţiile în care doar unul dintre ei putea fi înregistrat la UEFA.
Situaţia nu i-a convenit deloc lui Huntelaar care, după ce fusese achiziţionat în schimbul a 20 de milioane de euro, urma să nu joace în cupele europene. Picătura care a umplut paharul a fost, însă, conform prosport.ro, faptul că antrenorul iberic nu l-a folosit nici în meciurile din Primera Division. În 67 de zile, fostul "lăncier" nu a bifat decât 151 de minute în trei meciuri pentru Real Madrid, nereuşind să înscrie.
"Nu mai suport situaţia asta! Nu m-au inclus în lista pentru Ligă şi nu mă folosesc nici în Primera. Juande nu are sub nicio formă încredere în mine. Nu mai pot să îndur aşa ceva, în condiţiile astea mă gândesc serios să plec!", se pare că le-a spus jucătorul din Ţara Lalelelor unor apropiaţi ai săi.
Regretul lui Huntelaar este cu atât mai care cu cât el a ales să vină la Real deşi avea oferte de la mari cluburi europene, cum ar fi Chelsea, Arsenal sau Juventus. Decis să joacă constant fotbal, atacantul batav ar putea să îşi repare greşala în curând, motiv pentru care l-a şi contacta pe agentul său, anunţă sursa citată.
Foto: www.football.co.uk
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close