Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Începe destrămarea Interului? Maicon vrea să-l urmeze pe Mourinho la Real Madrid

Începe destrămarea Interului? Maicon vrea să-l urmeze pe Mourinho la Real Madrid

Începe destrămarea Interului? Maicon vrea să-l urmeze pe Mourinho la Real Madrid
Sursa foto: maicon
03 Iun 2010   •   13:46

Anul perfect al echipei Inter Milano s-a încheiat, iar conducătorii clubului trebuie să găsească o soluţie pentru a ţine clubul la acelaşi nivel după plecarea tehnicianului Jose Mourinho. Misiunea lor nu este, însă, uşoară întrucât plecarea portughezului la Real Madrid i-a făcut şi pe unii jucători să-şi dorească un transfer. Fundaşul dreapta Maicon, considerat unul dintre cei mai buni din lume, a declarat deja public că îşi doreşte foarte mult să plece în această vară la Madrid.
"Ce vreau este este să joc pentru Madrid. Acest lucru mi-ar face mare onoare, ar fi o oportunitate extraordinară în cariera mea.", a declarat brazilianul în presa din Spania.
Englezii de la Manchester City încearcă să îl deturneze din drumul spre Madrid şi să îl aducă în Premier League, dar Maicon nici nu vrea să audă.
"Nu am nimic cu cei de la Manchester City, îi asigur de acest lucru. Dar vreau să spun foarte clar, ca să nu fie neînţelegeri: vreau să joc pentru Madrid, nu vreau să merg la Manchester City.", a spus tranşant Maicon.
Jucătorul are mai multe motive pentru care vrea să plece la Real Madrid. În primul rând renumele clubului, dar şi faptul că Mourinho este antrenor al Realului..
"Mourinho este un antrenor mare, nimeni nu poate pune acest lucru la îndoială. Am o relaţie excelentă cu el şi ar fi foarte bine pentru mine să lucrez din nou cu el. Am câştigat multe trofee împreună şi sper să repet acest lucru. Este unul dintre cei mai buni atnrenori pe care i-am întâlnit".
Cu toate acestea, fundaşul nu se gândeşte încă la transfer, ci se concentrează pe turneul din Africa de Sud. Cupa Mondială stă să înceapă, iar Maicon este unul dintre membrii importanţi ai echipei lui Carlos Dunga.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close