Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Incidente la finalul meciului Olympiakos-Panathinaikos. Cisse, lovit de fanii adversarilor

Incidente la finalul meciului Olympiakos-Panathinaikos. Cisse, lovit de fanii adversarilor

Incidente la finalul meciului Olympiakos-Panathinaikos. Cisse, lovit de fanii adversarilor
21 Feb 2011   •   12:42

Derbyul Greciei dintre Olympiakos şi Panathinaikos, câştigat de prima echipă cu scorul de 2-1, a avut parte de un final cu incidente. Mai mult decât atât, unul dintre jucătorii „verzilor”, francezul Djibril Cisse a fost lovit de fanii adversarilor şi a anunţat că la finalul sezonului va pleca de la actuala sa formaţie.

Totul a început după ce Panathinaikos a avut un gol anulat pentru un offside inexistent în minutul 82, iar Olympiakos reuşit să înscrie în prelungiri şi să câştige. La final, fanii dezlănţuiţi ai alb-roşilor au pătruns în teren pentru a sărbători victoria împotriva marelui rival şi chiar au lovit mai mulţi jucători ai adversarilor.

Unul dintre jucătorii care au avut de suferit în urma „bucuriei” suporterilor lui Olympiakos, Djibril Cisse, a ameninţat, extrem de nervos, că va părăsi Grecia la finalul sezonului. „E destul, am ajuns la capătul răbdării. Am luat o decizie deja. Voi, reporterii, ar trebui să profitaţi de faptul că acestea vor fi ultimele mele luni aici”, a spus atacantul francez, care a criticat dur şi arbitrajul: „Noi am câştigat de fapt meciu. O ştiţi şi voi”.

 


×
Subiecte în articol: Grecia derby incidente
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close