Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Iniesta s-a accidentat la antrenament şi ratează meciurile cu Inter din Liga Campionilor

Iniesta s-a accidentat la antrenament şi ratează meciurile cu Inter din Liga Campionilor

Iniesta s-a accidentat la antrenament şi ratează meciurile cu Inter din Liga Campionilor
13 Apr 2010   •   18:28


Mijlocaşul spaniol Andres Iniesta, de la FC Barcelona, a suferit o întindere la muşchii coapsei la antrenament şi va rata meciurile echipei sale în semifinalele Ligii Campionilor, contra lui Inter Milano, şi mare parte a finalului de sezon din La Liga.

Iniesta, care a înscris golul decisiv la Chelsea care a trimis Barca în finala de anul trecut a Ligii Campionilor şi care este un jucător de bază în echipa naţională condusă de Vicente del Bosque, va lipsi pentru o lună de pe teren.

Cu siguranţă mijlocaşul va rata meciurile cu Inter, turul fiind programat pe 20 aprilie, iar returul pe 28, dar ar putea reveni pentru deplasarea de la Sevilla în weekendul 8-9 mai, penultimul meci al Barcelonei în sezonul spaniol.

Finala Ligii Campionilor este programată pe 22 mai la Madrid, iar turneul Cupei Mondiale din Africa de Sud va avea loc în iunie, astfel că Iniesta va fi recuperat în timp pentru meciurile din vară.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close