Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inter a renunţat la atacantul deprimat Adriano şi i-a reziliat contractul

Inter a renunţat la atacantul deprimat Adriano şi i-a reziliat contractul

Inter a renunţat la atacantul deprimat Adriano şi i-a reziliat contractul
Sursa foto: adriano
24 Apr 2009   •   17:58

Aventura de opt ani a lui Adriano la Inter Milano a luat sfârşit, după ce clubul a decis să îi facă pe plac şi să îi rezilieze contractul de jucător pe cale amiabilă, lucru pe care l-a şi făcut vineri. Adriano se află de la începutul lunii februarie în Brazilia natală, încercând să treacă peste o depresie care, spune el, nu îl lasă să se concentreze aşa cum ar fi vrut la fotbal.
Aproape o lună a trecut de la ultimul meci la care s-a prezentat Adriano, şi nici acela nu a fost unul al echipei de club. Fostul jucător al lui Inter a fost pe banca de rezerve a Braziliei la meciul de pe 1 aprilie cu Peru, scor 3-0 în preminilariile CM 2010, şi de atunci nu a mai vrut să se întoarcă în Italia pentru a participa la antrenamentele conduse de portughezul Jose Mourinho. Jucătorul de 27 de ani a fost, chiar, considerat dispărut pentru câteva zile, atunci când nu le-a răspuns la telefon nici măcar mamei sale şi agentului său.
Oficialii clubului "nerazzuro" au înţeles, în cele din urmă, că brazilianul nu poate juca fotbal în acest moment şi s-au despărţit amiabil de el, mulţumindu-i pentru timpul petrecut la club, opt ani, şi pentru cele 74 de goluri pe care le-a înscris pentru echipa din capitala modei, conform Mediafax.
Inter l-a înregimentat pe Adriano în 2001, dar nu l-a ţinut în curtea proprie în tot acest timp. Potrivit sursei citate, el a fost împrumutat de trei ori la alte echipe: la Fiorentina în 2002, la Parma în 2002 şi 2003 şi la Sao Paolo în 2008. Adriano a jucat mult şi pentru Inter, strângând 123 de prezenţe în Serie A şi 35 în Liga Campionilor, timp în care a marcat cele 74 de goluri. Jucătorul nu pleacă de la Inter cu mâna goală, el strângând în cei opt ani trei medalii de campion al Italiei (în 2006, 2007 şi 2008) şi două de câştigător al Cupei Italiei (în 2005 şi 2006).
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Inter Milano Serie A Brazilia
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close