Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inter - Cesena 3-2: Chivu aduce victoria printr-un "gol cu cascheta"

Inter - Cesena 3-2: Chivu aduce victoria printr-un "gol cu cascheta"

Inter - Cesena 3-2: Chivu aduce victoria printr-un "gol cu cascheta"
20 Ian 2011   •   10:15

Inter Milano a urcat pe locul patru în clasamentul din Serie A, după ce Cristi Chivu a adus victoria echipei gazdă într-un meci restant cu Catania, scor 3-2. Leonardo a luat astfel maxim de puncte în primele patru meciuri la conducerea campioanei Italiei, pe care a dus-o la şase puncte de rivala AC Milan, liderul din Serie A, având însă un meci mai puţin disputat.

Gazdele au început bine, iar în minutul 14 au deschis scorul prin Eto'o, iar câteva secunde mai târziu şi-au dublat avantajul prin Diego Milito. Cesena a redus din handicap în minutul 23, când centrarea lui Luca Ceccarelli l-a găsit pe Erjon Bogdani în careu. Şase minute mai târziu, Emanuele Giaccherini a egalat cu un şut de la opt metri.

Scorul final a fost stabilit chiar înainte de pauză, când căpitanul naţionalei României a trimis cu capul centrarea lui Maicon şi l-a învins pe Antonioli. Acesta a fost al doilea gol al lui Cristi Chivu în tricoul lui Inter Milano, din 2007 până în prezent, în 82 de meciuri în Serie A, un gol pe care l-a dedicat soţiei şi familiei lui.

"Nu este primul meu gol cu capul, dar este primul cu noul meu cap", a glumit Chivu, într-o declaraţie pentru site-ul oficial al clubului. "Dedic acest gol soţiei mele şi familiei. Important este că am câştigat şi că am putut să ne apropiem de echipele din fruntea clasamentului", a mai declarat Chivu.


×
Subiecte în articol: Cristi Chivu Inter Milano
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close