Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inter îi caută un înlocuitor lui Cristian Chivu

Inter îi caută un înlocuitor lui Cristian Chivu

Inter îi caută un înlocuitor lui Cristian Chivu
05 Iul 2010   •   11:48

Campioana Italiei şi a Europei, Inter Milano, a început căutările pentru un fundaş stânga, post pe care evoluează Cristian Chivu. Cu toate că a jucat titular în multe partide în sezonul trecut, printre care şi în finala Ligii Campionior, Chivu a fost deseori lăsat pe bancă în favoarea altor jucători reprofilaţi pentru a juca pe postul acela.


"Vrem să completăm lotul cu un fundaş stânga, deşi Chivu s-a descurcat bine. Urmărim piaţa jucătorilor, deşi nu e uşor", a declarat preşedintele italienilor, Massimo Moratti, potrivit Mediafax.


Transferat de la AS Roma în 2007, Chivu a cucerit în acest răstimp trei titluri de campion al Italiei, o Cupă a Italiei, o Supercupă a Italiei şi Liga Campionilor. Chivu a trecut şi printr-un moment care putea deveni tragic, fiind accidentat grav la cap în luna ianuarie a acestui an. Într-un meci cu Chievo Verona, Chivu a suferit o fractură craniană după o ciocnire cu Sergio Pellisier şi a fost operat de urgenţă. La scurt timp după revenirea pe terenul de joc, Chivu a reuşit primul său gol pentru Inter.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Inter Milano Cristian Chivu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close